Феноменалните 2

Incredibles 2

- 8.3/10

За филма

В разпространение от: 14.06.2018
Премиера в България: 15.06.2018
Производител: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Спасяването на света и семейните задължения са еднакво предизвикателство...
Уникалното семейство супергерои Боб и Хелън Пар се завръща 14 години, след като "Феноменалните" на Брад Бърд се превърна в световен хит през 2004 г. - за ново и епично геройско приключение, което обещава да бъде не по-малко успешно.

Този път ролите се обръщат и съдбата на света е поставена в ръцете на Хелън (Холи Хънтър), докато Боб (Крейг Нелсън) трябва да поеме домашните задължения и да се грижи за децата и де се справя с всекидневните героизми на „нормалния“ живот. Тази трудна за всички промяна става още по-тежка поради факта, че семейството все още не е наясно с пробуждащите се суперсили на бебето Джак-Джак.

Запознаваме се с мистериозния бизнесмен Уинстън Дийвър, който заявява желанието си да възроди героичния статут на семейството, въпреки че супергеройството е все още в нелегалност. Изглежда обаче, че Дийвър проявява повече интерес към Еластина, госпожа Феноменална, отколкото към нейния съпруг... И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на суперспособностите му. - а те избухват със страшна сила! Задача, която г-н Феноменален - Боб приема доста неохотно.

Докато Хелън хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки.

Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон (Самюъл Джаксън) и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно. Това обаче е по-лесно на думи, отколкото в действителност, макар и всички да са феноменални.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьор: Брад Бърд
Сценарист: Брад Бърд
Продуцент: Джон Уокър
Музика: Майкъл Джакино
Озвучен на български от: Мариан Маринов, Ирина Маринова, Деа Майсторска, Константин Димитров, Лина Златева, Явор Караиванов, Петър Бонев, Явор Вълканов, Лина Шишкова, Лидия Вълкова, Георги Иванов, Таня Димитрова, Христо Чешмеджиев, Станислав Пищалов, Иван Велчев
Озвучен от: Самюъл Джаксън, Холи Хънтър, Сара Вауъл, Реймънд Очоа, София Буш, Джонатан Банкс, Изабела Роселини, Боб Оденкърк, Катрин Кийнър, Крейг Нелсън, Брад Бърд
Copyright © 2024 Dir.bg.