Парка на чудесата

Wonder Park

САЩ, Испания | 2019г | 85 минути | 3D , 4DX , Анимация , Приключенски , Семеен | Официален сайт
- 8.1/10

За филма

В разпространение от: 15.03.2019
Премиера в България: 19.04.2019
Производител: Ilion Animation Studios, Nickelodeon Movies, Paramount Animation, Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Приключенията на момичето Джун (озв. от Бриана Денски / Михаела Филева), което открива скрит от света магичен увеселителен парк.

Представете си една изгубена страна - вълшебно място, което очаква някое много специално дете да му вдъхне живот отново. И ето - паркът на чудесата вече е отворен и ще бъде страхотен ден!

Филмът е магическа картина от цветове и персонажи, която запленява и ни отвежда в нов вълшебен свят. Джун е едно щастливо и обичано дете с мечтателски дух и силно развито въображение. Един ден тя открива едно изключително необикновено място, скрито дълбоко в гората – невероятен увеселителен парк, наречен „Парка на чудесата“. Джун с изненада разбира, че той идва не откъде да е, а от собственото й въображение - и заради отказа й да вярва в него, той е напълно опустял и изоставен.

Приключенията започват и малката мечтателка - заедно с говорещите животни, които го обитават, - ще се впуснат в многобройни изпитания, за да съживят това удивително място и да го превърнат в приказния парк, който винаги е бил!

Това не е една обичайна история, а показва силата на безусловната вяра и оптимизма, вдъхновени от неподправеното детско въображение.

Кастинг

Режисьор: Дейвид Файс
Сценаристи: Джош Епълбаум, Андри Немек
Продуценти: Джош Епълбаум, Андри Немек, Кендра Халанд
Музика: Стивън Прайс
Озвучен на български от: Михаела Филева, Радина Кърджилова
Озвучен от: Мила Кунис, Бриана Денски, Дженифър Гарнър, Матю Бродерик, Джефри Тамбър, Джон Оливър, Кен Джонг
Copyright © 2024 Dir.bg.