То

It

САЩ | 2017г | 135 минути | IMAX , Драма , Хорър | Официален сайт
- 9/10

За филма

В разпространение от: 07.09.2017
Премиера в България: 08.09.2017
Премиера на DVD: 05.02.2018
Производител: KatzSmith Productions, Lin Pictures, New Line Cinema, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

По едноименния роман (1986 г.) на Стивън Кинг и по едноименния телевизионен филм в две части (1990 г.) на ABC / Warner Bros. Television.

В малкото градче Дери, щата Мейн, 7 деца се сблъскват с проблеми, побойници и с едно чудовище, което приема формата на клоун с името Пениуайз (Бил Скарсгард).

Седем невръстни приятели се наричат Клуб на загубеняците. Всеки от тях е бил отлъчен от обществото по една или друга причина, всеки е набелязан от местните хулигани... и всеки е станал свидетел как вътрешните му страхове оживяват в лицето на древен, променящ формата си хищник, когото могат единствено да нарекат "То".

От самото си създаване градчето е ловно поле на съществото, което излиза от канализацията на всеки 27 години, за да се храни със страховете на набелязаната си плячка, а именно децата на Дери. Събирайки се по време на ужасяващо и изпълнено с вълнения лято, Загубеняците се сближават помежду си, за да превъзмогнат собствените си страхове и да спрат нов цикъл от убийства.Цикълът е започнал в един дъждовен ден с малко момченце, гонещо хартиената си лодка, носеща се към канализационната шахта и ... право в ръцете на Пениуайз, танцуващия клоун, поглъщач на деца, познавач на страха.

Ако децата не се страхуват от Пениуайз, те имат шанса да го победят!

Свързани новини

"Монахинята" ще се снима в Румъния „Касъл Рок” на Стивън Кинг - в телевизия Сандра Бълок в нов апокалиптичен трилър Ще има продължение на „То” „То” на Стивън Кинг излиза и на голям екран "То" се превърна в най-успешния старт на хорър в историята Нова екранизация по Стивън Кинг Оуен Тийг в нов психотрилър Мушети се захваща с „Гробище за домашни любимци” Продължението на "То" с премиерна дата през 2019 г. Най-печелившите и най-касовите филми на 2017 г. Джесика Частейн в преговори за втората част на "То" Джеймс Макавой и Бил Хейдър в продължението на "То" Книгата на Стивън Кинг “Лошо малко дете” ще бъде превърната в игрален филм Екранизация на "Дългата разходка" на Кинг Юън Макгрегър в "Доктор Сън" на Кинг Екранизират прочутия разказ на Стивън Кинг „Вампирът“ Нов филм за страховитата кукла Чъки „Петък 13-и“ се завръща Андрес Мушети ще прави "Атаката на титаните" за Warner New Line съживява "Последен изход" със сценаристите на "Убийствен пъзел" „Us“ с впечатляващи боксофис резултати „ТО: Част втора“ с първи трейлър Sony представиха дългоочаквания първи трейлър на „Зомбиленд: Втори удар“ „Светкавицата“ през 2021 г.

Кастинг

Режисьор: Андрес Мушети
В ролите: Бил Скарсгард, Фин Улфхард, Хавиер Ботет, Никълъс Хамилтън, Мегън Шарпантие, София Лилис
Сценаристи: Гари Доберман, Чейс Палмър, Кари Фукунага
Продуценти: Сет Греъм-Смит, Дейвид Каценбърг, Барбара Мушети
Музика: Бенджамин Уолфиш
По книгата на: Стивън Кинг
Оператор: Чън-хун Чън
Copyright © 2024 Dir.bg.