Бикът Фердинанд

Ferdinand

- 7.8/10

За филма

В разпространение от: 15.12.2017
Премиера в България: 22.12.2017
Премиера на DVD: 23.04.2018
Производител: Blue Sky Studios, Davis Entertainment, 20th Century Fox
Разпространител: Александра Филмс

По книгата "The Story of Ferdinand" (1936 г.) на американския детски писател Мънро Лийф, илюстрации Робърт Лоусън. Приказката за Фердинанд - гигантски бик, предпочитащ цветята пред борбата - е пленила сърцата на милиони.

Филмът разказва за приключенията на миролюбив бик (озвучен в оригинал от Джон Сина) с добро и голямо сърце, който е осиновен от любящ фермер и неговата дъщеря. Идиличнният живот на Фердинанд се променя, когато по погрешка е взет за свиреп звяр, заловен и отведен далеч от дома - в тренировъчен лагер за бикове и корида.

Но Фердинанд е твърдо решен да се върне вкъщи при семейството си. В своето пътешествие добродушният бик ще създаде много приятелства и ще промени живота на тези, които срещне.

Очарователен разказ за това, как външният вид може да бъде заблуждаващ или защо никога не трябва да съдите един бик по рогата!

Оператор: Ренато Фалкао.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьор: Карлос Салданя
Сценарист: Джордан Робъртс
Продуценти: Брус Андерсън, Лори Форт
Музика: Джон Пауъл
Озвучен на български от: Иля Пепеланов, Цветослава Симеонова, Петър Бонев, Евгени Будинов, Георги Стоянов, Явор Бахаров, Калина Асенова, Ива Стоянова, Кирил Бояджиев, Николай Върбанов
По книгата на: Мънро Лийф
Озвучен от: Джон Сина, Боби Канавали, Джина Родригес, Кейт Маккинън, Дейвид Тенант, Антъни Андерсън, Сали Филипс
Copyright © 2024 Dir.bg.