Небостъргачът

Skyscraper

САЩ | 2018г | 102 минути | 3D , 4DX , IMAX , Екшън , Трилър | Официален сайт
- 9.7/10

За филма

В разпространение от: 12.07.2018
Премиера в България: 13.07.2018
Премиера на DVD: 19.11.2018
Производител: Legendary Entertainment, Flynn Picture Company, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Никой не знае какво ще се случи, когато нещо се обърка. Това е рискът, който крие Перлата - най-високата и технологична сграда в света.

Уил Форд (Дуейн Джонсън) се изправя срещу нея. Той е бивш агент на отдела за спасяване на заложници към ФБР и ветеран от армията. Настоящата му работа е да оценява рисковете за сигурността на небостъргачи. Уил ще се изправи пред много професионални и житейски предизвикателства в опит да защити най-ценното - своето семейство, като ще подари на зрителите едно зрелищно екшън преживяване.

Докато работи по нова поръчка в Китай, след оценка на сигурността на Перлата предположенията му за опасност и пробив в защитата й се сбъдват, което привлича след себе си серия от катастрофални събития. Самият Уил е несправедливо заподозрян в атака срещу сградата. Превърнал се неочаквано в беглец, Уил започва упорита борба както за предотвратяването на жестока трагедия, така и за собственото си оневиняване. Той трябва да открие виновните, да изчисти името си и да намери начин да спаси семейството си - то е хванато в капан над огнената стихия, започнала от 96-ия етаж на небостъргача. Изплашени до смърт и превърнати в изкупителна жертва на обстоятелствата, съпругата (Нев Кембъл) и децата на Уил всъщност са неговата най-важна мисия.

Филмът представя впечатляващия дух на човек, чието най-значимо в живота зависи единствено от неговата смелост.

Кастинг

Режисьор: Роусън Търбър
В ролите: Дуейн Джонсън, Нев Кембъл, Пабло Шрайбър, Роланд Мьолер
Сценарист: Роусън Търбър
Продуценти: Бо Флин, Дуейн Джонсън
Музика: Стив Джаблонски
Оператор: Робърт Елсуит
Copyright © 2024 Dir.bg.