Зад борда

Overboard

САЩ | 2018г | 112 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 8.4/10

За филма

В разпространение от: 03.05.2018
Премиера в България: 11.05.2018
Производител: Pantelion Films, 3Pas Studios, MGM
Разпространител: Форум Филм България

Римейк на едноименната комедия от 1987 г., в която богата разглезена собственичка на яхта бе изхвърлена зад борда и стана обект на отмъщение от страна на служител, към когото се е отнасяла лошо.

Този път женската и мъжката роля са разменени. Непохватна измама води добезброй недоразумения, комични ситуации и може би… една истинска любов. Разглезеният богаташ и плейбой Леонардо Монтенегро (Еухенио Дербес) пада зад бодра на яхтата си и получава амнезия. Така той става обект на плана за отмъщение на трудно свързващата двата края самотна майка Кейт (Ана Фарис), която е уволнена незаслужено от Лео и решава да се представи за негова съпруга.

Родом от едно от най-богатите семейства в Мексико, Леонардо Монтенегро (Еухенио Дербес) е прилично разглезен, богат плейбой, който е олицетворение на идеята за луксозен живот, изпълнен със забавления за възрастни и никаква работа. От другата страна е Кейт Съливан (Ана Фарис) – здраво работеща самотна майка, която жонглира между палавите деца и няколкото работни места, докато учи за изпита за медицинска сестра.

Тези коренно различни съдби са предопределени да се преплетат, когато Кейт е наета да изчисти последиците от поредното лъскаво парти на бляскавата яхта на Лео. Когато Кейт твърдо отказва на прищявката на Лео да му донесе храна, той я уволнява незаслужено, без да й заплати, което дава начало на събития, които ще променят живота и на двамата.

Връщайки се към дома си в Мексико по нареждане на семейството му, Лео взима решение да продължи морското си празнуване, което води до тежък махмурлук и до случайното му падане зад борда на яхтата посред нощта. След като е открит да се скита по улиците на Орегон с амнезия, Лео е изпратен в местна болница, за да се възстанови. Историята на Лео е представена в местните новини, а шефката на Кейт - Тереза (Ева Лонгория) вижда златна възможност да помогне на финансово затруднената си приятелка: Кейт да се престори, че е съпруга на Лео... само за малко.

Подпомогнат от искрена усмивка и фалшиви брачни документи, планът на Кейт проработва по-добре от очакваното. След няколко трудни старта и преживяването на невиждани досега от него мазоли, Лео за нула време се превръща от плейбой без посока в живота - в щастлив и трудолюбив баща на три деца. Но докато той свиква с един обикновен, „нелуд живот“, е въпрос само на време, преди семейството на Лео или загубените му спомени да му разкрият истината.

Може ли лъжа да положи основите на една новооткрита любов? Понякога човек трябва да отиде „зад борда“, за да разбере!

Кастинг

Режисьори: Боб Фишър, Роб Грийнбърг
В ролите: Ана Фарис, Еухенио Дербес, Джош Сегара, Ева Лонгория, Джон Хана, Мариана Тревиньо, Емили Мадисън, Сузи Кърц
Сценаристи: Боб Фишър, Роб Грийнбърг
Продуценти: Еухенио Дербес, Бен Одел
Музика: Лайл Уъркман
Оператор: Майкъл Барет
Copyright © 2024 Dir.bg.