Лимбо (1999)

Limbo

- 0/10

За филма

В разпространение от: 04.06.1999
Премиера на видео: 05.04.2000
Производител: Columbia Tristar International
Награди и номинации: Номинация за "Златна палма", кинофестивал в Кан 1999 г. (за Джон Сейлс)
2 номинации за “Независим дух” 1999 г. (за главна мъжка роля на Дейвид Стратеърн и поддържаща женска роля на Ванеса Мартинес)

Положение с неясен изход... Сценаристът и режисьор Джон Сейлс ще ви отведе на място, където никога не сте били - както в географски, така и в психологически смисъл.

Джо Гастиньо (Дейвид Стратеърн) живее в Аляска и животът му си е един и същ вече 25 години. Като млад Джо е замесен в нещастен случай на един рибарски кораб, причинил смъртта на двама души, и все още не се е възстановил от удара.

Но когато среща Дона де Анджело (Мери Елизабет Мастрантонио), Джо започва да излиза от черупката си. Дона е певица без постоянна работа и животът я е научил да не се поддава на отчаянието и да се чувства като у дома си там, където я отвее вятърът, но дъщеря й Ноел (Ванеса Мартинес) не я разбира.

С подкрепата на Дона, Джо решава отново да започне работа на рибарски кораб, но точно когато животът му започва да се връща в нормалното си русло, доведеният му брат Боби (Кейси Семашко) го въвлича в нечистите си дела.

Сега Джо трябва да брани както своя живот, така и живота на Дона и Ноел...

Филмът е заснет в Аляска. В саундтрака му е включена песен на Брус Спрингстийн (“Lift Me Up”), както и изпълнения на самата Мери Елизабет Мастрантонио.

Кастинг

Режисьор: Джон Сейлс
В ролите: Крис Кристоферсън, Дейвид Стратеърн, Майкъл Ласкин, Кейси Семашко, Мери Елизабет Мастрантонио, Ванеса Мартинес, Лио Бърместър
Сценарист: Джон Сейлс
Продуцент: Маги Рензи
Музика: Мейсън Деъринг
Оператор: Хаскел Уекслър
Copyright © 2024 Dir.bg.