Ритъм секция

The Rhythm Section

Великобритания, Испания, САЩ | 2020г | 136 минути | Екшън , Психо , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 31.01.2020
Производител: Eon Productions, Babieka, IM Global, Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

По едноименния роман (1999 г., издаден в България през 2008 г.) на английския писател Марк Бърнел - първи от четирите романа в серията „Стефани Патрик“.

Международен шпионски трилър, в който жена търси отмъщение срещу тези, които са организирали самолетна катастрофа, погубила семейството й.

След събитието Стефани Патрик (Блейк Лайвли) изпада в спирала на проституция, наркотици и алкохол, докато един журналист не открива, че бомба е предизвикала катастрофата. А убийството на самия журналист я вади от депресията... Тя приема ролята на наемен убиец, за да проследи отговорните за смъртта на близките й. Новата смъртоносна Стефани е на мисия за попълване на празнотата между това, което знае и това, което й е казано.

Това не е трилър за преследване на терорист, нито история за самото отмъщение, макар търсенето на справедливост да мотивира първоначално Стефани. Това е история за нейния опит да възстанови себе си. Тя трябва да се преоткрие чрез поредица от роли, в които е вкарана насила...

Животът й винаги е зависел от някой друг - така е и обучена от разузнавателната служба, която я наема. Това положение досега е било в нейна полза, но тя се влюбва - и възниква въпросът кой именно се е влюбил: Стефани, терористката Петра, някое от другите й превъплъщения? Книгата на Бърнел е за катастрофалната криза на идентичността.

Снимките на филма са осъществени в Испания, Ирландия и САЩ през ноември 2017 - юли 2018 г.

Кастинг

Режисьор: Рийд Морано
В ролите: Блейк Лайвли, Джуд Лоу, Стърлинг Браун, Ричард Брейк, Макс Касела, Раза Джефри, Джеф Бел, Ивана Башич, Даниел Мейс
Сценарист: Марк Бърнел
Продуценти: Барбара Броколи, Майкъл Уилсън
Музика: Стив Мазаро
По книгата на: Марк Бърнел
Оператор: Шон Бобит
Copyright © 2024 Dir.bg.