Смартфонът беглец

Runaway Smartphone

- 1/10

За филма

В разпространение от: 17.03.2018
Премиера в България: 08.02.2019
Производител: Амрита Арт
Разпространител: Амрита Арт

Група тийнейджъри се пренасят в далечното минало.

Марко и Ангелина (Матей Генчев и Василена Стоянова)- съученици от гимназията и по-малкият братовчед на Марко - Филип (Симеон Филипов), се опитват да намерят пари за лечението на едно дете, братчето на Анджи. Но събраното от тях е проиграно на комар от нейния баща (Ивайло Аспарухов), малодушен пияница. Отчаянието тласка младежите към търсене на заровеното съкровище на Вълчан войвода. С помощта на необикновения високотехнологичен смартфон на Филип, те по магически начин се пренасят във времето на страшните хайдути.

Там, в миналото, ги очакват големи приключения, но и застрашаващи живота опасности. В момент, когато животът им виси на косъм, тримата трябва мълниеносно да се върнат в своето време, за да се спасят. Малка грешка отваря портал и за двама от хайдутите - войводата Вълчан (Горан Гънчев) и поп Мартин (Николай Сотиров), които се пренасят в настоящето!

Попаднали в непознатия за тях свят на бъдещето, двамата помагат на момчетата да освободят Ангелина, отвлечена от кредиторите на баща й, намират закопаното в миналото съкровище, за да помогнат и на болното дете - и дават на младежите урок по морал, отговорност и справедливост.

Прожекция на София Филм Фест: 17.03.2018 г.
Прожекция на Златна роза - Варна: 01.10.2018 г.

Кастинг

Режисьор: Максим Генчев
В ролите: Симеон Филипов, Матей Генчев, Василена Стоянова, Ивайло Аспарухов, Горан Гънчев, Николай Сотиров, Елена Кънева, Джузепе Яконо, Иван Нешев, Александър Дойнов, Радост Гънчева, Евгени Будинов, Десислава Ковачева
Сценарист: Златина Филипова
Продуцент: Златина Филипова
Оператор: Христо Генков
Copyright © 2024 Dir.bg.