Том и Джери

Tom and Jerry

- 10/10

За филма

В разпространение от: 10.02.2021
Премиера в България: 19.02.2021
Производител: Warner Animation, Hanna-Barbera Productions, Keylight Productions, Lin Pictures, Turner Entertainment, Warner Bros., HBO Max
Разпространител: Александра Филмс

Любимите герои излизат на голям екран. Игрално-анимационна адаптация на класическата поредица на Уилям Хана и Джоузеф Барбъра, в която ще видим как се срещат Том и Джери и откога започва тяхното съперничество.

След като цял живот са най-прочутите врагове на света, Том и Джери са на път да започнат наново - в големия град... Там котаракът е нает да "екстерминира" гризача в престижен хотел.

Едно от най-обичаните съперничества в историята се възражда, когато Джери се настанява в най-добрия хотел в Ню Йорк в навечерието на „сватбата на века“, принуждавайки отчаяната организаторка на събитието да наеме Том, за да се отърве от него, в режисирания от Тим Стори „ Том и Джери." Последвалата битка с котки и мишки заплашва да унищожи кариерата й, сватбата и евентуално самия хотел. Но скоро възниква още по-голям проблем: дяволски амбициозен служител, заговорник срещу тримата. Емблематичните герои са в нова ситуация и са принудени да направят немислимото: да работят заедно, за да спасят деня.

И Том, и Джери са озвучени в оригинал от Уилям Хана (1910-2001) чрез архивни записи. Актьорските снимки са осъществени през юли 2019 г. във Великобритания.

Кастинг

Режисьор: Тим Стори
В ролите: Клоуи Грейс Морец, Майкъл Пеня, Роб Дилейни, Кен Джонг, Джордан Болгър
Сценарист: Кевин Костело
Продуцент: Кристофър ДеФариа
Музика: Кристофър Ленърц
Оператор: Алън Стюарт
Copyright © 2024 Dir.bg.