Pokemon: Детектив Пикачу

Pokémon Detective Pikachu

САЩ, Япония | 2019г | 97 минути | 3D , 4D , IMAX , Анимация , Семеен , Фентъзи | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 08.05.2019
Премиера в България: 10.05.2019
Премиера на DVD: 30.12.2019
Производител: Legendary Entertainment, Nintendo, The Pokemon Company International, Warner Bros.
Разпространител: Александра Филмс

По японския медиен франчайз "Покемон" (разработен след 1996 г. - видеоигри, карти, сериали, комикси, играчки и др.), създаден от Сатоши Таджири, Кен Сугимори и Джуничи Масуда.

Действието се развива в свят, в който хората събират чудовища с джобни размери ("покемони"), за да организират битки за развлечение. Едно момче попада на интелигентен покемон (озвучен в оригинал от Райън Рейнолдс), който иска да стане детектив...

21-годишният Тим (Джъстис Смит) ще потърси помощта на Пикачу и неговия светкавичен ум в издирването на баща си. Историята започва с изчезването на топ детектива Хари Гудман. Неговият син се захваща да разбере какво се е случило, заедно с бившия партньор на Хари - покемона Пикачу. Двамата са страхотен екип; все пак Тим е единственият човек, който може да разбира Пикачу. За да разгадаят заплетената мистерия, те обединяват сили в едно вълнуващо приключение. Поемайки по следите на Хари из неоновите улици на Райм сити – необятен модерен метрополис, в който хората и покемоните живеят заедно, - Тим и Пикачу ще се сблъскат с различни покемон герои.Те ще разкрият шокиращ заговор, който може да унищожи това мирно съжителство и да застраши цялата Pokemon вселена!

(дублиран в 3D и субтитриран в 2D на български език)

Кастинг

Режисьор: Роб Летърман
В ролите: Джъстис Смит, Суки Уотърхаус, Бил Най, Катрин Нютън, Кен Уатанабе, Рита Ора
Сценаристи: Роб Летърман, Никол Пърлман
Продуцент: Мери Перент
Музика: Хенри Джакман
Оператор: Джон Матисън
Copyright © 2024 Dir.bg.