Светът на Марни

Marnies Welt

Германия, Белгия | 2018г | 84 минути | 3D , Анимация , Приключенски , Семеен | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 18.04.2018
Премиера в България: 06.09.2019
Производител: Scopas Medien, Grid Animation, Schubert International Filmproduktions, Seven Pictures, Universum Film
Разпространител: Про Филмс

a.k.a. "Die unglaublichen Vier" / "Marnie's World":

Как едно смело коте и неговите приятели - страхливо куче, самовлюбен петел и тъжно магаре - могат да се измъкнат от преследващата ги банда опасни разбойници?

Разглезената оранжева котка Марни си живее комфортно при своите стопани. Тя никога не е излизала извън своя защитен дом и познава реалния свят единствено от криминалните сериали по телевизията.

Любящата й стопанка Розалинде предугажда всяко желание на Марни. Един ден братът на Розалинде Паул се появява изневиделица и успява да прикотка Марни в една кутия, обещавайки й главна роля като специален агент на тайна мисия! Марни се впуска в тази уникална възможност, но още на първия кръстопът се изгубва. По пътя към нея се присъединяват устатото, но срамежливо куче Елвис и магаренцето Антон, което си мечтае да стане цирков артист, дегизирано като зебра.

Когато към дружината се включва и невротичният петел Егберт, четиримата юначни животни отмъкват червен ван, който се оказва издирван от полицията. Така те са взети погрешно за опасна банда крадци на изкуство. За умната малка Марни мисията е ясна: да залови истинските бандити и да спаси честта на приятелите си.

Прожекции на Киномания: 18. и 24.11.2018 г.
(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Кристоф Лауенщайн, Волфганг Лауенщайн
Сценаристи: Кристоф Лауенщайн, Волфганг Лауенщайн
Продуценти: Ян Бонат, Марк Мертенс
Музика: Андреас Радцувайт
Copyright © 2023 Dir.bg.