Мамчето

Ma

САЩ | 2019г | 102 минути | Трилър , Хорър | Официален сайт
- 9/10

За филма

В разпространение от: 30.05.2019
Премиера в България: 31.05.2019
Производител: Blumhouse Productions, Wyolah Films, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Смразяваща история на самотната и затворена Сю Ан (Октавия Спенсър), която се трансформира в атрактивна парти-домакиня с убийствени наклонности, позната просто като "Мамчето".

Сю Ан е скромна жена, живееща в малко градче в Охайо. Един ден новото момиче в града Маги (Даяна Силвърс) я моли да купи алкохол за нея и приятелите й. Първоначално Сю Ан отказва, но в крайна сметка се съгласява, виждайки възможност така да се сдобие със свои собствени, макар и по-млади приятели. Тя предлага на тийновете възможност да избегнат да шофират пияни и да се забавляват в мазето на нейния дом. Има само няколко условия: един от младежите да остане трезвен, да не ругаят, никога да не се качват на горния етаж и да я наричат Мамчето.

Мълвата за доброто изкарване на младежите плъзва сред връстниците им и мазето на Сю Ан бързо се превръща в предпочитана дестинация за всички, които търсят забавление. Но когато гостоприемството на Мамчето и желанието й да бъде в центъра на вниманието започват да стават обсебващи, тинейджърската мечта се превръща в кошмар. Точно когато младежите се радват на късмета си, започват да се случват странни неща, заради които те започват да се съмняват в добрите намерения на своята гостоприемна домакиня. От най-доброто място в града, къщата на Мамчето става най-лошото на света.

Снимките са осъществени през февруари-март 2018 г. в Мисисипи.

Кастинг

Режисьор: Тейт Тейлър
В ролите: Октавия Спенсър, Люк Евънс, Джулиет Луис, Алисън Джани, Маккейли Милър, Даяна Силвърс, Доминик Бърджис, Миси Пайл, Кори Фогелманис, Джиани Пейоло, Данте Браун
Сценаристи: Тейт Тейлър, Скоти Ландис
Продуценти: Джейсън Блъм, Джон Норис, Тейт Тейлър
Музика: Грегъри Трипи
Оператор: Кристина Ворос
Copyright © 2024 Dir.bg.