Ловци на духове: Наследство

Ghostbusters: Afterlife

САЩ, Канада | 2021г | 124 минути | 4DX , IMAX , Екшън , Комедия , Криминален , Фантастика | Официален сайт
- 8/10

За филма

В разпространение от: 11.11.2021
Премиера в България: 26.11.2021
Производител: The Montecito Picture Company, BRON Studios, Columbia Pictures, Sony Pictures
Разпространител: Александра Филмс

(a.k.a. "Ghostbusters 3")

След като са изгонени от дома им, самотна майка и двете й деца са принудени да се преместят в разрушена селска къща в Съмървил, Оклахома, оставена им от покойния дядо на децата. Там обаче върви поредица от необясними земетресения, въпреки че не мястото не е разположено върху разлом. Странни неща се случват и в стара мина, която някога е принадлежала на предполагаем окултист.

Децата преоткриват историята на дядо си в някогашните ловци на духове, които вече са забравени от света, освен група техни фенове. Когато свръхестествените явления, свързани с „Манхатънското кръстовище от 1984 г.“ от Ню Йорк, започват да заплашват света, децата със семейството и приятелите им трябва да разгадаят десетилетната загадка с преместването на дядо им в Съмървил и да използват оборудването на ловците на духове. Така те ще спасят света, както някога го е направил дядо им - това е тяхното наследство.

Снимките са осъществени през юли-октомври 2019 г. в Канада.

Кастинг

Режисьор: Джейсън Райтман
В ролите: Пол Ръд, Кари Кун, Маккена Грейс, Ани Потс, Бил Мъри, Фин Улфхард, Сигорни Уивър, Дан Акройд, Бокийм Удбайн, Ърни Хъдсън
Сценаристи: Джейсън Райтман, Гил Кенън
Продуцент: Айвън Райтман
Оператор: Ерик Стийлбърг
Copyright © 2024 Dir.bg.