Бебе Бос: Семейни работи

The Boss Baby: Family Business

- 7.8/10

За филма

В разпространение от: 02.07.2021
Премиера в България: 02.07.2021
Производител: DreamWorks Animation, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

a.k.a. "The Boss Baby 2":

Продължение на филма от 2017 г. по едноименната книга (2010 г.) на американската детска писателка Марла Фрейзи с уникалните преживявания на семейство Темпълтън. Появява се и ново бебе! Зъл гений, пъклен план, надпревара с времето, бебета нинджи и множество колоритни герои са само част от нещата, които съпътстват семейство Темпълтън в новото им нестандартно приключение.

Тим и неговото малко братче Тед, по-познат като Бебе Бос (озв. от Герасим Георгиев-Геро), са вече възрастни и са се отдалечили един от друг.

Минали са години и Тим Темпълтън и неговият по-малък брат, по-известен като Бебе Бос (озв. от Герасим Георгиев-Геро), са се гмурнали дълбоко в света на възрастните – всеки е поел по своя собствен път в живота и двамата са забравили свободата, която са имали като деца и убеждението, че бебетата са най-големите шефове. Тим има свое семейство, докато Тед отново е шеф на сериозна компания и проповядва тезата, че каквото не може да се купи с пари, може да се купи с много пари. Отдалечавайки се все повече един от друг, в живота им се намесва важна фигура с екстравагантен подход и доброто намерение да сближи отново двамата братя.

Тим и съпругата му Керъл живеят в предградията с изключително умната им 7-годишна дъщеря Табита и очарователното ново бебе Тина. Табита, която е най-добрата в класа си в престижно училище за надарени деца, обожава своя чичо Тед и иска да бъде като него, но Тим, който все още не е загубил развинтеното си младежко въображение, се тревожи, че тя учи прекалено много и не се радва на нормално детство. Когато бебе Тина се разкрива като "таен агент на БебеКорп" и трябва да разобличи мрачната тайна на училището на Табита и неговия мистериозен създател, д-р Ървин Армстронг, братята Темпълтън ще се обединят отново по неочакван начин, ще преоценят смисъла на семейството и ще открият какво наистина има значение на този свят.

Появата на ново бебе бос - с екстравагантен подход и мото „няма невъзможни неща“ - ще им припомни миналото и ще ги събере отново за важна мисия. Амбициозно до „мозъка на гените си“, новото Бебе Бос има за цел да отключи спомена за привързаността и обичта между братята. БебеКорп са изправени пред сериозна опасност, като единствената им надежда е да върнат в играта най-добрия им агент – Бебе Бос. Корпорацията е разработила ново „суперсладурско млекце“, с което превръщат порасналия Тед отново в бебе и надянал пелените, той оглавява „семейния бизнес“, за да неутрализира заплахата.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьор: Том Макграт
Продуцент: Джеф Хърман
Музика: Стив Мазаро
По книгата на: Марла Фрейзи
Озвучен от: Герасим Георгиев-Геро
Copyright © 2024 Dir.bg.