Бай Иван: Филмът

България | 2021г | 96 минути | Комедия | Официален сайт
- 8.7/10

За филма

В разпространение от: 03.12.2021
Премиера в България: 03.12.2021
Производител: Infinity Films
Разпространител: Александра Филмс

По книгата "Светът на Ванката - Ваканцията" (2021) на Димитър Кирязов и Силвия Йорданова и популярния герой от поредицата скечове в YouTube-канала “Светът на Ванката”.

Бай Иван (Димитър Кирязов) печели участие в популярно телевизионно шоу и тръгва за „Софията“ заедно със съпругата си Спаска (Силвия Йорданова), за да спечели голямата награда. По пътя ги очакват музикант-стопаджия, ракия в резервоара на колата, кражба на същата, пътуване с камион, малоумен полицай и множество други малки и големи катастрофи.

В крайна сметка Бай Иван стига до шоуто, но губи играта, захласнат по една от участничките. Освен играта е на път да загуби и любимата си Спаска...

По обратния път към Бургас, Бай Иван и Спаска са останали без нищо (дори колата им леко се е взривила), но въпреки всичко се връщат щастливи у дома, където обаче ги очаква една доста голяма изненада!

Кастинг

Режисьор: Николай Павлов
В ролите: Димитър Кирязов, Силвия Йорданова, Николай Гурманов, Николай Кокуринков, Николай Гарабедян, Теодор Петров, Николай Станоев, Найден Найденов-Нед, Лидия Стаматова, Момчил Степанов
Сценарист: Димитър Кирязов
Музика: Виктор Стоянов
Оператор: Иван Иванoв
Copyright © 2024 Dir.bg.