Изгубеният град

The Lost City

- 9.5/10

За филма

В разпространение от: 24.03.2022
Премиера в България: 25.03.2022
Производител: 3dot productions, Exhibit A, Fortis Films, Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Понякога фикцията се превръща в реалност, а най-голямото съкровище е там, където най-малко очакваме... Самотна авторка на романтични романи (Сандра Бълок) тръгва на литературна обиколка с модела от корицата на книгата си (Чанинг Тейтъм), но става свидетел на опит за отвличането му. Сега и двамата попадат в смъртоносно приключение в джунглата.

Брилянтната, предпочитаща усамотението авторка Лорета Сейдж е посветила кариерата си на писане на книги за романтични приключения из екзотични места. Кориците на нейната популярна поредица романи са украсени от красивия, но повърхностен модел Алън, който толкова се е вживял в ролята си, че истински вярва, че е главният герой от историите – Даш. Докато е на промоционално турне за новата си книга, Лорета - която не вярва, че на света може да има нещо по-лошо от това да бъде за дълго в компанията на Алън - е отвлечена от ексцентричния милиардер Феърфакс (Даниел Радклиф), който е убеден, че тя може да го отведе до древното съкровище от изгубения град, описан в последния x роман.

Копнеещ да докаже, че притежава всичко необходимо, за да бъде истински герой, а не само образ от страниците на нейните книги, Алън се отправя на мисия да спаси Лорета. Оказали се в центъра на епично приключение в джунглата, нетипичната двойка ще трябва да работи заедно, за да оцелее в борбата с природата и стихиите и да намери древното съкровище, преди то да е изгубено завинаги.

Снимките са осъществени през май-август 2021 г. в Доминиканската република.

Кастинг

Режисьори: Ерън Ний, Адам Ний
В ролите: Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм, Пати Харисън, Оскар Нуньес, Да'Вайн Джой Рандолф, Даниел Радклиф, Брад Пит, Реймънд Лий
Сценаристи: Орен Юзийл, Дейна Фокс, Ерън Ний, Адам Ний
Продуценти: Сандра Бълок, Сет Гордън
Оператор: Жонатан Села
Copyright © 2024 Dir.bg.