Билет до Рая

Ticket to Paradise

САЩ, Великобритания | 2022г | 104 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 5/10

За филма

В разпространение от: 12.09.2022
Премиера в България: 16.09.2022
Производител: Red Om Films, Smokehouse Pictures, Working Title Films, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Разведена двойка се събира, за да отиде в Бали - целта на бившите съпрузи е да откажат дъщеря им от повторение на тяхната грешка, направена преди 25 години. Бившите съпрузи не могат да се понасят, но са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел - да провалят сватбата на дъщеря си.

Рен Бътлър (Били Лорд) наскоро е завършила Чикагския университет и отива с най-добрата си приятелка Лили (Кейтлин Девър) на следдипломна екскурзия до Бали, Индонезия. Ненадейно Лили решава да се омъжи за местен човек - готова е да загърби целия си досегашен живот и бъдещето си в името на любовта. Но не и ако мама и тате имат какво да кажат по въпроса, намерението на Лили изстрелва родителите й (Джулия Робъртс и Джордж Клуни) - те бързат да предотвратят сватбата, при това са готови да минат всякакви граници на приличие и здрав разум. Рен остава в Бали, за да помага за годежа и за женитбата, но... не след дълго и тя намира своята любов в лицето на местен лекар.

Ще успеят ли родителите да изпълнят пъкления си план, преди да се избият взаимно? И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов... Докъде са готови да стигнат, за да попречат на детето им да повтори техните грешки?

Снимките са осъществени през ноември 2021 - януари 2022 г. в Австралия и САЩ.

Кастинг

Режисьор: Ол Паркър
В ролите: Били Лорд, Кейтлин Девър, Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Люка Браво
Сценаристи: Ол Паркър, Даниел Пипски
Продуценти: Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Тим Бевън, Ерик Фелнър, Грант Хеслов
Оператор: Оле Брад Бирклан
Copyright © 2024 Dir.bg.