Дружки

Bros

САЩ | 2022г | 115 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 7.3/10

За филма

В разпространение от: 29.09.2022
Премиера в България: 28.10.2022
Производител: Apatow Productions, Global Solutions, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Двама гей мъже с проблеми във възможността си да се обвързват опитват нова романтична връзка.

Боби Либър (Били Айкнър) е прагматичен и здраво стъпил на земята, популярен блогър, който винаги е разчитал единствено на себе си. Резултатът: Боби не смята, че животът си заслужава да бъде споделян с някой друг и определено не вярва в истинската любов, каквото и да се опитват да му внушат неговите приятели, романтичните песни и филми и светът като цяло.

Ерън (Лук Макфарлън) е красив и добре сложен мъж, който не се свени да се впуска във всевъзможни сексуални и емоционални връзки. Той обаче не се чувства щастлив в корпоративната среда, в която работи и живее, но се страхува да я напусне и да следва мечтите си, защото е прекалено загрижен за мнението на хората около него и най-вече за това на взискателните му родители.

Срещата между Боби и Ерън е съдбовна. Животът на двамата се променя към добро, но дали изначалните недостатъци на техните характери и най-вече страховете, които всеки от тях крие, ще им позволят да „остареят заедно“ като семейство?

Една интелигентна и вълнуваща романтична комедия за това, колко е трудно да намериш друго добро и смислено човешко същество, с което да споделиш живота си. И в случая полът няма никакво значение - защото при все разликите в приятелствата, сексуалния живот и връзките, любовта все пак си е любов, нали?

Снимките са осъществени през септември-ноември 2021 г.

Кастинг

Режисьор: Никълъс Столър
В ролите: Били Айкнър, Лук Макфарлън, Джим Раш, Моника Реймънд, Харви Файърстин, Аманда Бърс, Гийермо Диас, Дот-Мари Джоунс
Сценаристи: Никълъс Столър, Били Айкнър
Продуценти: Джъд Апатоу, Джош Чърч, Никълъс Столър
Музика: Марк Шейман
Оператор: Брандън Трост
Copyright © 2024 Dir.bg.