Капитан Саблезъб и магическият диамант

Kaptein Sabeltann og den magiske diamant

Норвегия | 2019г | 81 минути | Анимация , Приключенски , Семеен | Официален сайт
- 5/10

За филма

В разпространение от: 27.09.2019
Премиера в България: 19.08.2022
Производител: Qvisten Animation, Nordisk Film
Разпространител: Про Филмс

"Captain Sabertooth and the Magic Diamond":

Според древна легенда, съществува един магически диамант, който може да изпълнява желанията на своя собственик при пълнолуние.
Жестокият господар на тъмната джунгла Мага Кан и неговата зла кралица Сарима от цяла вечност се опитват да сложат ръка на диаманта, за да може да изпълни желанията им и да подчинят света.

Печално известният капитан Саблезъб също преследва мечтата си да открие този диамант и да се превърне в господар на целия океан.
Но съдбата има други планове...

Марко е бездомно момче, което се опитва да оцелее в жестокия свят. Виктория и Пинки са приятели, които живеят безгрижно на малък остров. Спокойният им живот е преобърнат с главата надолу в момента, в който диамантът попада в ръцете на Марко, капитан Саблезъб обърква Пинки с Марко и го отвлича, армията от маймуни на Мага Кан преследва капитан Саблезъб, за да вземе Марко, който всъщност е Пинки, а Виктория се опитва да спаси приятеля си Пинки, но попада на Марко и двамата измислят рискован план как да се отърват от злодеите, да спасят Пинки и да се измъкнат с диаманта.

(дублиран на български език)

Кастинг

Режисьори: Марит Моум Ауне, Расмус Сивертсен
Сценарист: Карщен Фулу
Продуцент: Уве Хайборг
Музика: Йоханес Ринген
Озвучен на български от: Елисавета Господинова, Даниела Йорданова, Христина Ибришимова, Христо Узунов, Александър Митрев, Симеон Дамянов, Сотир Мелев, Марио Иванов
Copyright © 2024 Dir.bg.