Пазители на галактиката vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3

- 7.8/10

За филма

В разпространение от: 04.05.2023
Премиера в България: 05.05.2023
Производител: Marvel Entertainment, Walt Disney
Разпространител: Форум Филм България

Завършек на историята на най-колоритната и обичана група неудачници във филмовата вселена на Марвел. Звездният повелител Питър Куил все още оплаква смъртта на Гамора (Зоуи Салдана), но трябва да намери начин да обедини екипа около себе си - както за да спаси Вселената от надвиснала угроза, така и да защити един от тях. Мисия, която, ако не бъде завършена успешно, може да доведе до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме... Познатите ни герои ги очакват необикновени перипетии!

Мария Бакалова озвучава Cosmo the Spacedog - руска хрътка космонавт с телепатични способности. Космо е животно, използвано за тестове по време на съветската космическа програма от 1960-те години, но е изгубено в пространството и телепатията идва от излагането му на космически лъчи. Кучето се оказва на станция Knowhere (Ноууеър), където се разполага като у дома си и дори става шеф на сигурността.

Кастинг

Режисьор: Джеймс Гън
В ролите: Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Уил Поултър, Карън Гилън, Пом Клементиеф, Силвестър Сталоун, Елизабет Дебики, Шон Гън, Даниела Мелкиор
Сценарист: Джеймс Гън
Продуцент: Кевин Файги
Музика: Джон Мърфи
По книгата на: Дан Абнет, Анди Ланинг
Оператор: Хенри Бреъм
Copyright © 2024 Dir.bg.