Цената на властта

The Price of Power

България | 2023г | 125 минути | Драма , Екшън , Трилър | Официален сайт
- 4.6/10

За филма

В разпространение от: 01.12.2023
Премиера в България: 01.12.2023
Разпространител: bTV Studios

Политически трилър.

Убийството на човек в сянка създава ново задкулисие. Власт, пари и отмъщение се преплитат... Всеки е изправен пред избор - този на истината или този на отмъщението. Убийства, предателства, страст и високи скорости правят изборът да изглежда предрешен. Нещата обаче никога не са такива, каквито изглеждат.

Когато Марко (Кирил Ефремов) ликвидира Ангелов (Фънки), той заема неговото място. Стоилов (Данчо Караджов) дава секретни документи на Николов (Китодар Тодоров), който е прострелян, а документите са откраднати и предадени на Марко. Информация за тях достига до напористия адвокат Ник (Борис Дали), който разбира, че съдружникът му Петканов (Георги Кадурин) обслужва интересите на задкулисието.

Единственият изход на Марко остава да ликвидира Ник, на когото се опитва да помогне Хакер (Тото) и бившият министър на правосъдието Виктория (Диана Любенова) от кабинета на премиера Стефанов (Тончо Токмакчиев).

Хора от службите (Димитър Баненкин и Георги Златарев) изпълняват мокрите поръчки на властта и тръгват по петите на Ник, който е предупреден от доверения човек на Ангелов - Горан (Камен Воденичаров), че се готви неговото убийство. Всеки е изправен пред избор: този на истината или този на отмъщението.

Кастинг

В ролите: Кирил Ефремов, Китодар Тодоров, Димитър Ковачев-Фънки, Йордан Караджов, Борис Дали, Георги Кадурин, Диана Любенова, Йонислав Йотов-Тото, Тончо Токмакчиев, Димитър Баненкин, Георги Златарев, Камен Воденичаров
Copyright © 2024 Dir.bg.