Господин Блейк на вашите услуги!

Mr. Blake At Your Service!

Франция, Люксембург | 2023г | 100 минути | Драма , Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 0/10
Програма:

За филма

В разпространение от: 01.11.2023
Премиера в България: 10.11.2023
Разпространител: Cinelibri

Жил Льогардиние, вече в ролята на режисьор, събира на екран звездния дует Фани Ардан и Джон Малкович за първи път след участието им в "Казанова вариации" от 2015 г.

Тук Малкович изпълнява ролята на Андрю Блейк, наскоро овдовял британски бизнесмен. След смъртта на съпругата си той се отчуждава от дъщеря си и изпълнява служебните си задължения без страст в един свят, чиято ценностна система не му се нрави.
Един ден решава да загърби бизнеса си и започва работа като иконом в западащо имение в Северна Франция, близо до мястото, където той и покойната му съпруга са прекарали първите дни на своя любовен роман.
Пристигането на господин Блейк ще бъде повратна точка за ексцентричната собственичка на имението (пресъздадена от зашеметяващата Фани Ардан), и за нейния изтощен персонал, изгубил вкуса си към живота.
Затворена между четирите стени на своята стая, госпожа Боливие държи персонала нащрек, но и самата тя се нуждае от помощ.
Докато заздравява основите на собствения си живот, Блейк ще съживи атмосферата в имението, подтиквайки обитателите му да се сплотят и да възвърнат предишната му красота.

"Господин Блейк на вашите услуги!" е адаптация на бестселъра на Жил Льогардиние от 2012 г. "Напълно побъркан!", от който са продадени повече от един милион екземпляра във Франция.
Романът е преведен на 17 езика в 22 страни.

Кастинг

Режисьор: Жил Льогардиние
В ролите: Джон Малкович, Фани Ардан, Емили Дьокен, Филип Бас, Кристел Хенон
Сценаристи: Жил Льогардиние, Кристел Хенон
По книгата на: Жил Льогардиние
Copyright © 2024 Dir.bg.