Легенда за пеперудите

Butterfly Tale

Канада, Германия | 2023г | 82 минути | Анимация , Приключенски , Семеен | Официален сайт
- 1/10

За филма

В разпространение от: 13.10.2023
Премиера в България: 09.02.2024
Производител: Carpediem Film & TV
Разпространител: Про Филмс

"Легенда за пеперудите" е анимационен филм за цялото семейство, чието действие се развива на фона на разнообразния, живописен и постоянно променящ се пейзаж на голямата миграция на пеперудите монарх. Затрогваща, мила и забавна приказка за една смела пеперуда на име Патрик.
Роден с едно недоразвито крило, той не може да лети, но никога не се отказва от мечтата си!
Заедно с най-добрия си приятел, вечно забавната и готова за бели гъсеница Марти, и Дженифър - пеперуда, която се страхува от височини, Патрик ще се отправи на едно пътешествие, което ще го превърне в герой.
Но първо той трябва да се изправи срещу страха си, да приеме своята уникалност и да триумфира над несгодите, докато се бори с променящите се метеорологични условия, предразсъдъците и не на последно място - с три зли птици, които искат да навредят на неговия рояк и да си отмъстят за обидата, която миналата година им е нанесъл бащата на Патрик.
Това е приказка за приключения, себеосъзнаване и героизъм, разказана с чувство за хумор, чието послание е, че различията ни не са толкова важни, колкото приятелството и любовта, и че именно в изпитанията проличава истинският ни характер.

Кастинг

Режисьор: Софи Рой
Сценаристи: Хайди Фос, Михаел Соломон
Озвучен на български от: Александър Митрев, Ангелина Русева, Антон Порязов, Ася Рачева, Веселин Симеонов, Денислав Димитров, Евгения Ангелова, Елена Грозданова, Елисавета Господинова, Живко Джуранов, Здравко Методиев, Йорданка Илова, Константин Лунгов, Лина Шишкова, Марио Иванов
Copyright © 2024 Dir.bg.