Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Hashira Training

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Hashira Training

Япония | 2024г | 104 минути | Анимация , Екшън | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 23.02.2024
Премиера в България: 23.02.2024
Производител: Shueisha
Разпространител: Форум Филм България

Историята в мангата Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba започва, когато Танджиро Камадо – момче, чието семейство е убито от краля на демоните, се присъединява към Корпуса на убийците на демони, за да превърне по-малката си сестра Незуко обратно в човек, след като тя е трансформирана в демон.

Създадена от Кояхару Готоге и издадена в 23 тома, мангата Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba е продадена в над 150 млн. копия, което я прави една от най-популярните и успешни поредици в света. Тя е оценена изключително високо и от критиката заради неоспоримите качества на визуалния си стил, екшън сцени, комплексна история и пълнокръвни герои, които оживяват в аниме поредица и филми, допринасящи към днешна дата Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba да е най-касовият медия франчайз на всички времена.

Киносъбитието Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Hashira Training включва завършека на ожесточената битка между Танджиро и четвъртия по ранг демон от горната шестица Хантенгу и триумфа на Незуко над слънцето от Swordsmith Village Arc, както и началото на суровото обучение на Танджиро, проведено от най-силния Хашира – Гиомеи Химеджима, в подготовката за предстоящата финална битка срещу демонския крал Музан Кибуцуджи – епизод, който зрителите по света ще гледат за първи път.

Режисьор на филма е Хауро Сотозаки, сценария е на Ufotable по магата на Кояхару Готоге.
Филмът ще бъде представен в 140 държави, включително България, с оригинално японско аудио, субтитри и подобрена картина и звук за по-добро кинопреживяване.

Кастинг

Режисьор: Хауро Сотозаки
Сценарист: Ufotable
По мангата на: Кояхару Готоге
Copyright © 2024 Dir.bg.