Мънкимен

Monkey Man

САЩ, Канада, Сингапур, Индия | 2024г | 113 минути | Екшън , Трилър | Официален сайт
- 0/10
Програма:

За филма

В разпространение от: 05.04.2024
Премиера в България: 05.04.2024
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Робин Худ среща Джон Уик в Боен клуб в Мумбай с предстоящия кървав и брутален екшън трилър Мънкимен.

В главната роля влиза един от най-всестранно развитите актьори днес – номинираният за „Оскар“ Дев Пател ("Беднякът милионер", "Лъв: Стъпки към дома"), който прави своя режисьорски дебют с грандиозната продукция.

В "Мънкимен" се сблъскваме със стремежа на един човек да отмъсти на корумпираните лидери, убили майка му, които продължават системно да тормозят бедните и безправните, за да задоволят собствените си интереси.
Вдъхновен от легендата за Хануман – икона, олицетворяваща силата и смелостта, героят Кид - анонимен млад мъж, изкарва прехраната си в подземен боен клуб, където вечер след вечер, носейки маска на горила, е пребиван почти до смърт от по-популярни бойци за пари.
След години на потискане на гнева си той открива начин да проникне в затворения кръг на зловещия елит на града. Докато травмата от детството му кипи, мистериозно белязаните му ръце отприщват експлозивно отмъщение и е време за разплата с хората, които са му отнели всичко.

Филмът впечатлява не само с интензивност и брутален екшън, но и с доза хумор, към която предразполага свежата смесица от модерна западна и индийска култура. Видеото загатва за комплексната социална динамика, която се преплита с действието в изпълнения с драматизъм и виртуозно изпипани бойни сцени филм, като същевременно засилва очакванията на публиката.

Сред продуцентите са Дев Пател, носителят на „Оскар“ Джордан Пийл и Базил Иваник.
Изпълнителни продуценти са Джонатан Фурман, Наталия Павчинска и др.
Филмът е по идея на Дев Пател, който е и сценарист с Пол Ангунавела и Джон Коли.
Актьорският състав включва Дев Пател, Шарлто Копли, Питобаш, Випин Шарма, Сикандар Кер, Собита Дхулипала, Ашвини Калсекар, Адити Калкунте и Макаранд Дешпанде.

Кастинг

В ролите: Дев Пател, Шарлто Копли, Питобаш, Випин Шарма, Сикандар Кер, Собита Дхулипала, Ашвини Калсекар, Адити Калкунте, Макаранд Дешпанде
Сценаристи: Дев Пател, Пол Ангунавела, Джон Коли
Продуценти: Базил Иваник, Дев Пател, Джордан Пийл
Музика: Hauschka
Copyright © 2024 Dir.bg.