Кошмари на Queen Mary

Haunting of The Queen Mary

Великобритания, САЩ | 2023г | 125 минути | Мистъри , Трилър , Хорър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 20.07.2023
Премиера в България: 15.03.2024
Производител: Imagination Design Works
Разпространител: Про Филмс

„Кошмари на Queen Mary“ проследява мистериозните събития, които се завъртат около пътуването на две семейства, чиито животи се преплитат по ужасяващ начин.

От мистериозно убийство през 1938 г. до необяснимите паранормални истории днес – истината за злото, обладаващо кораба, остава загадка. Една таро карта се оказва зловещо предсказание за това, което ще сполети семейството на едно талантливо момиче с амбициозни родители.

В наши дни, фотографите Ан и Патрик се качват на борда на емблематичния кораб с малкия си син Лукас. Въодушевени от идеята да го разгледат и да се опитат да си представят какъв е бил в края на 30-те години на миналия век, те не подозират какво ги очаква.
Присъствието им ще отключи поредица от събития, които ще свържат съдбата им с мрачното минало на кораба. Това, което обрича едни, може би е единственият изход за други.
Докато ужасът се разгръща около тях, те започват да осъзнават, че корабът е погребал жестоки тайни, които съвсем не са само легенди. Понякога фактите могат да бъдат не по-малко странни и плашещи.

Кастинг

Режисьор: Гари Шор
В ролите: Алис Ийв, Джоел Фрай, Лукас Колдър, Гуен Рач, Патрик Калдър, Дейвид Рач
Музика: Jason and Nolan Livesay
Copyright © 2024 Dir.bg.