Лоши момчета: Всичко или нищо

Bad Boys: Ride or Die

- 0/10
Програма:

За филма

В разпространение от: 07.06.2024
Премиера в България: 07.06.2024
Производител: Jerry Bruckheimer Films, Columbia Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Продължение на поредицата "Лоши момчета" (1995 г.) и "Лоши момчета 2" (2003 г.) и "Лоши момчета завинаги" (2020 г.)

През 1995 година, стъпвайки на раменете на ненадминати класики като "Смъртоносно оръжие" и "Ченгето от Бевърли Хилс", дебютиращият като режисьор в киното Майкъл Бей и маститите продуценти Джери Брукхаймър и Дон Симсън ни запознаха с харизматичните, но непризнаващи никакви правила полицаи Майк Лаури (Уил Смит) и Маркъс Бърнет (Мартин Лорънс), по-известни с прозвището си Лоши момчета.
Филмът предложи свеж, забавен и изключително кинетичен прочит на "buddy cop" историите и екшън комедиите, превърна Уил Смит в световна звезда и даде началото на изключително успешния и обичан франчайз, който се завръща на големия екран с най-експлозивната си част до момента – "Лоши момчета: Всичко или нищо".

В зрелищната екшън продукция вездесъщите детективи Лаури и Бърнет се отправят на най-личната си мисия до момента – да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. С помощта на самия капитан, който е намерил начин да общува с тях от „отвъдното“, двамата се впускат по петите на врага, но много скоро от преследвачи се превръщат в преследвани. Дали и този път Лаури и Бърнет ще успеят да излязат победители, или най-накрая ще платят дан на непримиримите си различия? Какъвто и да е отговорът, едно е сигурно – където са Лошите момчета, вакханалията е неизбежна.

Кастинг

Режисьори: Адил Ел Арби, Билал Фалах
В ролите: Уил Смит, Мартин Лорънс, Ванеса Хъджинс, Александър Лудвиг, Паола Нунес, Ерик Дейн, Йоан Грифит, Джейкъб Скипио, Тифани Хадиш, Джо Пантолиано
Сценарист: Крис Бремнър
Продуценти: Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Чад Оман, Уил Смит
Музика: Лорн Балф
Оператор: Робрехт Хайфарт
Copyright © 2024 Dir.bg.