Покажи ми луната

Fly Me to the Moon

САЩ, Великобритания | 2024г | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 12.07.2024
Премиера в България: 12.07.2024
Производител: Sony Pictures Releasing, Apple Studios, These Pictures
Разпространител: Форум Филм България

Продукцията ще ни отведе на вълнуващо пътешествие на фона на историческото кацане на НАСА на Луната с мисията на „Аполо 11“.

С участието на колоритното дуо Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм филмът обещава да ни завладее със смесицата си от драматични обрати с високи залози, разтърсващ хумор и неустоим чар.

В "Покажи ми луната" се запознаваме с маркетинговия гений Кели Джоунс (Йохансон), чиято задача е не просто да поправи накърнения публичен имидж на НАСА, но и да „продаде“ Луната, и непоколебимия командир Коул Дейвис (Тейтъм), който не е съвсем съгласен с нейните нетрадиционни методи.
Искрите между двамата пламват истински, когато Кели се захваща за работа и създава пълен хаос в и без това сложната задача, с която Коул е натоварен.
Когато обаче Белият дом преценява, че не могат да си позволят да изгубят срещу руснаците и мисията е прекалено важна, че да рискуват провала й, Джоунс получава специално нареждане да организира заснемането на фалшиво кацане на Луната като резервен вариант.
Тогава обратното броене наистина започва...

Кастинг

Режисьор: Грег Берланти
В ролите: Скарлет Йохансон, Чанинг Тейтъм, Уди Харелсън, Джим Раш, Ник Диленбург, Анна Гарсия, Ноа Робинс, Колин Уудъл, Кристън Цубер, налд Елис Уоткинс, Рей Романо
Сценарист: Роуз Гилрой
Продуценти: Скарлет Йохансон, Джонатан Лиа
Copyright © 2024 Dir.bg.