Вълци единаци

Wolfs

САЩ, Великобритания | 2024г | IMAX , Екшън , Комедия , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 20.09.2024
Премиера в България: 20.09.2024
Производител: Columbia Pictures, Sony Pictures Releasing
Разпространител: Форум Филм България

След участието си в емблематичната поредица "Бандата на Оушън" и "Изгори след прочитане" на братя Коен, този септември две от най-големите звезди на киното – неотразимите Джордж Клуни и Брад Пит отново обединяват сили, за да се погрижат за доброто ни настроение с криминалната екшън комедия "Вълци единаци".

Начело на филма е талантливият сценарист и режисьор Джон Уотс, познат с независимия хит Cop Car и свръхуспешната трилогия за Спайдър-мен на Марвел, с участието на Том Холанд.
Във "Вълци единаци" Джордж Клуни влиза в ролята на професионален „чистач“, който е нает, за да се погрижи за прикриването на сериозно престъпление.
Но когато на мястото се появява втори „чистач“, изигран от Брат Пит, двамата „вълци единаци“ са принудени да работят заедно, пряко волята си.

Но преодоляването на личната неприязън е само началото, защото проблемната ситуация прогресивно се влошава и събитията излизат от контрола им по начин, по който никой от тях не е очаквал.
И само не ги наричайте партньори!

Режисьор и сценарист на Вълци единаци е Джон Уотс (Cop Car, Спайдър-Мен: Далече от дома), а продуценти са Джордж Клуни, Грант Хеслов, Брад Пит, Диди Гарднър, Джереми Клакнър, Джон Уотс и Даян Макгънигъл. В роите са Джордж Клуни, Брад Пит, Ейми Райън, Пурна Джаганатан и Остин Ейбрамс.

Кастинг

Режисьор: Джон Уотс
В ролите: Джордж Клуни, Брад Пит, Ейми Райън, Пурна Джаганатан, Остин Ейбрамс
Сценарист: Джон Уотс
Продуценти: Джордж Клуни, Грант Хеслов, Брад Пит
Copyright © 2024 Dir.bg.