Били Медисън

Billy Madison

САЩ | 1995г | 89 минути | Комедия | Официален сайт
- 8.3/10

За филма

В разпространение от: 10.02.1995
Премиера на видео: 20.05.1996
Производител: Universal Pictures

Били (Адам Сандлър) е наследник на милионите на могъщата фамилия Медисън, но единственото, което го вълнува напоследък, са момичетата и пиенето... За него животът е едно безкрайно парти, откакто преди десет години е напуснал колежа: неспирно пиене на дайкири, припичане край басейна, закачки и гонене на всичко живо, което носи пола (без значение дали в момента е с нея).

Но когато Брайън Медисън (Дарън Макгавин) информира разглезения си син, че смята да прехвърли огромното си богатство на своя помощник, мошеника Ерик Гордън (Брадли Уитфорд), Били решава да промени живота си. Той се връща в училище и става отличен ученик. И този път не чековата книжка на мистър Медисън е причината за училищните му успехи.

Дали разглезеният Били ще може сам да заслужи уважението на баща си, семейното богатство и любовта на прекрасната си учителка Вероника (Бриджит Уилсън)? Това би било страхотно!

Кастинг

Режисьор: Тамра Дейвис
В ролите: Адам Сандлър, Лари Ханкин, Марк Белцман, Джош Мостъл, Норм Макдоналд, Бриджит Уилсън, Брадли Уитфорд, Дарън Макгавин, Териса Мерит, Стив Бушеми
Сценаристи: Адам Сандлър, Тим Хърлихи
Продуцент: Робърт Саймъндс
Музика: Ранди Еделман
Оператор: Виктор Хамър
Copyright © 2024 Dir.bg.