Ангелите на Чарли: Газ до дупка

Charlie’s Angels: Full Throttle

- 7.3/10

За филма

В разпространение от: 25.06.2003
Премиера в България: 04.07.2003
Премиера на видео: 12.11.2003
Премиера на DVD: 12.11.2003
Производител: Columbia Pictures, Flower Films, Tall Trees Productions
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: Мей Стар

Те са красиви, могат да сритат всеки задник и работят за митичния Чарли (с гласа отново на Джон Форсайт). Най-страхотното секретно оръжие на Америка ще влезе в действие, когато Натали Кук (Камерън Диас), Дилан Сандърс (Дрю Баримор) и Алекс Мъндей (Луси Лиу) отново се съберат заедно за още по-предизвикателни приключения.

“Газ до дупка” е запазил най-доброто от първите киноприключения на Ангелите: умишлено търсената бутафорност, добре поддържаната динамика, готините мацки и чувството за хумор. Към това трябва да прибавите една доста смислена история с драматични обрати, малко плътност на характерите и искрено пародийно забавление с низ от почтителни и непочтителни намигвания. Истинско свежо забавление с много тупаници, съблазнителни движения на женски тела и постоянни закачки.

В сюжета, два пръстена съдържат строго секретна информация за всички онези, които се намират под закрилата на Програмата за федерални свидетели. Някой ги открадва и започва да избива хората, живеещи под нова самоличност. Тогава Ангелите се намесват!

Свежо попълнение в състава е чешитът брат-негър на Босли (Бил Мъри) от първия филм.
Copyright © 2024 Dir.bg.