Джурасик парк III

Jurassic Park III

- 10/10

За филма

В разпространение от: 16.07.2001
Премиера в България: 17.08.2001
Премиера на видео: 22.05.2002
Премиера на DVD: 22.05.2002
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Съни филмс
Разпространител DVD: Александра видео

Ужасът идва не само от земята, но връхлита и от небето...

Една странна двойка с неясни мотиви убеждава д-р Алан Грант (Сам Нийл) да отиде до остров Сорна, втората динозавърска лаборатория, което свършва с неочаквано приземяване и неочаквани нови обитатели на острова.

Дотогава д-р Грант е бил щастлив човек, след като предишните инциденти в Джурасик парк са в миналото. Осем години след злополучните прилючения той живее щастливо със съпругата си д-р Ели Сатлър (Лора Дърн) далеч от опасностите и вече публично е заявил, че за нищо на света не би се върнал обратно на островите. Богатият бизнесмен Пол Къркби (Уилям Мейси) обаче и жена му Аманда (Тея Леони) търсят самолет, за да прелетят ниско над изолирания остров Сорна и настояват д-р Грант да е техен гид.

Принуден да търси средства за изследванията си, Грант приема предложението. Но не всичко, което Къркби казва, е истина. Когато кацат, д-р Грант разбира, че има друга причина, поради която са тук. Сега той е на място, където никога досега не е бил, а уж самолетното пътуване се е превърнало в издирвателна операция. Кърби се нуждае от експерт по динозаврите, за да намери 14-годишния си син Ерик (Тревър Морган), изчезнал по време на полет над острова. Въпреки предупрежденията на изследователя, Кърби е решен на всичко, за да открие сина си.

Кастинг

Режисьор: Джо Джонстън
В ролите: Сам Нийл, Уилям Мейси, Тея Леони, Алесандро Нивола, Тревър Морган, Майкъл Джитър, Джон Дийл, Брус Янг, Лора Дърн, Тейлър Никълс, Сара Голдбърг, Линда Парк
Сценаристи: Аликзандър Пейн, Джим Тейлър, Питър Бучман
Продуценти: Катлийн Кенеди, Лари Франко
Музика: Дон Дейвис
Оператор: Шели Джонсън
Copyright © 2024 Dir.bg.