Завръщането на Поли

Along Came Polly

САЩ | 2004г | 90 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 8.8/10

За филма

Премиера в България: 09.04.2004
Премиера на видео: 23.02.2005
Премиера на DVD: 23.02.2005
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Съни Филмс
Разпространител DVD: Prooptiki

Рубен Фефер /Бен Стилър/ е уредил добре живота и кариера си с игра на сигурно. Най-добрият експерт по рискови ситуации в известна застрахователна компания, Рубен е специалист по минимализиране на заплахите - никакъв риск, никаква загуба.

Поли Принс /Дженифър Анистън/ живее като в игра на комар, наслаждавайки се на способността си да намира хубавото в дребните и случайни неща, които съдбата й поднася. Ако не й провърви в нещо -- винаги има друга възможност - нова работа, ново жилище, друг град.

Така че, когато случайността среща Рубин и Поли на едно парти, наскоро /и често/ зарязвания от жените Рубън решава, че поне веднъж шансът може да е на негова страна. В запознанството с Поли може би се крие шансът отново да вкара живота си в релси - тя е привлекателна, свежа, забавна - и най-важното, двамата всъщност се познават от седми клас, където заедно са били "делегати" в ученически проект за Обединените нации. Колко много може да се промени човек?

Кастинг

Режисьор: Джон Хамбърг
В ролите: Ханк Азария, Дженифър Анистън, Бен Стилър, Филип Сиймор Хофман, Дебра Месинг, Алек Болдуин, Кевин Харт, Майкъл Шамбърг
Сценарист: Джон Хамбърг
Продуценти: Дани ДеВито, Майкъл Шамбърг, Стейси Шер
Музика: Тиодор Шапиро
Оператор: Шеймъс Макгарви
Copyright © 2024 Dir.bg.