Отвъд граници

Beyond Borders

САЩ, Германия | 2003г | 127 минути | Драма , Приключенски , Романтичен | Официален сайт
- 7.7/10

За филма

В разпространение от: 24.10.2003
Премиера на видео: 15.09.2004
Премиера на DVD: 15.09.2004
Производител: Paramount Pictures
Разпространител DVD: Александра видео

Безгрижният лондонски живот се сблъсква с жестоката действителност в едно от най-опасните места на света в “Отвъд граници”, зашеметяващо романтично приключение с участието на носителката на “Оскар” Анджелина Жоли* (Лара Крофт).

По време на благотворителна гала вечер Сара Джордан (Жоли), наивна омъжена американка, живееща в Англия, става свидетел на разпаления апел на един натрапник – отхвърления радетел за човешки права д-р Ник Калахан (Клайв Оуен). Апелът му в защита на бедните деца под негови грижи, преобръща живота на Сара. Привлечена от Ник и неговата кауза, тя импулсивно зарязва уредения си живот в Англия, за да подпомогне усилията му за подобряване на условията в бежанските лагери.

Когато работата отвежда Сара на опасни места, където малцина са ходили и още по-малко – оцелявали, тя открива, че трудностите, които среща, както и засилващото се привличане към харизматичния и непредсказуем лекар, събуждат у нея желание да спасява живота на другите… като междувременно рискува своя.

1999- най-добра поддържаща роля в “Луди години”

Кастинг

Режисьор: Мартин Кембъл
В ролите: Анджелина Джоли, Джулиън Кейси, Джонатан Хигинс, Тимъти Уест, Йорик ван Вагенинген, Линъс Роуч, Ноа Емърик, Клайв Оуен, Тери Поло, Джон Буржоа
Сценарист: Каспиан Тредуел-Оуен
Продуцент: Дан Халстед
Музика: Джеймс Хорнър
Оператор: Фил Мейхю
Copyright © 2024 Dir.bg.