Защитна стена

Firewall

САЩ | 2006г | 105 минути | Криминален , Трилър
- 0/10

За филма

В разпространение от: 10.02.2006
Премиера в България: 07.04.2006
Премиера на DVD: 12.09.2006
Производител: Village Roadshow Pictures, Beacon Pictures, Thunder Road Pictures, Warner Bros.
Разпространител: Съни филмс
Разпространител DVD: Съни филмс

Обикновен ден в банката Лендрок Пасифик – обикновен за всички, освен за експерта Джак Станфийлд. Съпругата и децата му са задържани като заложници в дома му...

Техните похитители имат едно искане: Джак трябва да открадне $100 милиона чрез ултразащитната система, която сам е създал. А те ще наблюдават всяко негово действие.

Показвайки уязвимостта, силата и изобретателността на един обикновен човек /и същевременно един от най-привлекателните си герои/, Харисън Форд играе Станфийлд в това напрегнато кибер-състезание с времето. Пол Бетани е в ролята на хладнокръвния престъпен ум. А Вирджиния Мадсън играе съпругата на Станфийлд, която се изправя срещу ужаса, за да защити децата си.

Планът на престъпниците е безпогрешен. Те са изчислили, че не могат да загубят. Не са взели предвид само едно нещо: яростта на човек, който може да загуби всичко.

Кастинг

Режисьор: Ричард Лонкрейн
В ролите: Харисън Форд, Вирджиния Мадсън, Пол Бетани, Карли Шроудър, Джими Бенет, Мери Лин Райскъб, Робърт Форстър, Робърт Патрик, Алън Аркин, Николай Костер-Валдау
Сценарист: Джо Форт
Продуценти: Базъл Иуанек, Армиън Бърнстийн, Джонатан Шестак
Музика: Александр Деспла
Оператор: Марко Понтекорво
Copyright © 2024 Dir.bg.