Раздялата

The Break-Up

САЩ | 2006г | 105 минути | Драма , Комедия , Романтичен
- 0/10

За филма

В разпространение от: 01.06.2006
Премиера в България: 21.07.2006
Премиера на DVD: 20.11.2006
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Прооптики
Разпространител DVD: Прооптики

След поредната си шумна караница, Брук (Дженифър Анистън), която работи в артгалерия, решава да скъса с гаджето си Гари (Винс Вон), който пък е екскурзовод в Чикаго. Следва серия от разгорещени спорове, размяна на взаимни обвинения, погаждане на мръсни номера и множество съвети от приятели, роднини или пък от някой напълно непознат.

След като нито Брук, нито Гари искат да се изнесат от апартамента, който обитават заедно, единственото решение е да продължат да живеят в него като враждебно настроени един към друг съквартиранти, докато един от двамата не отстъпи и не си тръгне. След множество спорове за разположението на маса за билярд в дневната, мръсни дрехи натъпкани в кухненските шкафове и слушане на музика посред нощ, Брук постепенно осъзнава, че с Гари воюват не толкова за апартамента си, колкото един за друг.

Кастинг

Режисьор: Пейтън Рийд
В ролите: Джъстин Лонг, Джуди Дейвис, Джейсън Бейтман, Джон Фавро, Винс Вон, Коул Хаузър, Джуди Дейвис, Джоуи Лорън Адамс, Дженифър Анистън, Ан-Маргрет, Върнън Вон, Винсънт Д'Онофрио
Сценаристи: Джереми Геърлик, Джей Лавендър
Продуценти: Скот Стубър, Винс Вон
Музика: Джон Брайън
Оператор: Ерик Едуардс
Copyright © 2024 Dir.bg.