Семейство Робинсън

Meet the Robinsons

САЩ | 2007г | 102 минути | Анимация | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 24.03.2007
Премиера в България: 08.06.2007
Производител: Walt Disney Pictures
Разпространител: Съни филмс

Луис е осиротяло момче, което мечтае да открие своето семейство.
Неговото пътуване приема неочакван обрат и го отвежда в един свят, където всичко е възможно – БЪДЕЩЕТО.
Там той попада на невероятно разнообразие от герои и на едно семейство, надхвърлящо и най-щурата му фантазия – семейство Робинсън, което го отвежда на изумително и весело пътешествие със затрогващ финал.

Луис е сираче с коефициент на интелигентност близо до гениалността и страст към изобретенията.
Ексцентричната му натура и изобретенията му (които все завършват катастрофално) му пречат да получи единственото нещо, за което копнее – семейство, което да нарече свое.
Той вярва, че единственият начин да намери семейство е да открие своята истинска майка. Затова изобретява Скенер на паметта - машина, която ще измъкне от главата му единствения спомен за нея.

Уилбър Робинсън е мистериозно момче от бъдещето, чиито най-големи недостатъци – самоувереност, нахалство и постоянно желание да се шегува – са също и най-силните му предимства. Те му позволяват да бъде винаги на крачка пред своите противници.
Знаейки, че Луис държи ключа към бъдещето, Уилбър го мята на своята машина на времето, където, за да спасят своя свят, двамата се бият със свиреп динозавър, мозъчно контролирани жаби и опасни злодеи.

Кастинг

Режисьор: Стивън Джей Андерсън
С гласовете на: Джордан Фрай, Даниъл Хансен, Анджела Басет
Copyright © 2024 Dir.bg.