Офицери и пешки

Lions for Lambs

САЩ | 2007г | 92 минути | Военен , Драма , Трилър
- 0/10

За филма

В разпространение от: 07.11.2007
Премиера в България: 09.11.2007
Премиера на DVD: 17.07.2008
Производител: United Artists
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: Александра видео

Действието се развива в реално време като филмът използва прикривани и не излъчвани до този момент събития от един единствен ден с цел да направи връзка с останалите факти и да разкрие как един амбициозен брокер, който прави смели маневри в Уошингтън, една журналистка, която преследва под напрежение сензационната новина и двама смели войници, изпратени на тайна и рискована мисия, са свързани с един млад мъж на ръба да осъзнае истинската сила на свободата, вярата и отговорността.

Какво е риск? Какво е кураж? Какво е дълг? И какво означава наистина да отстояваш позициите си, що се отнася до медиите, нашите политици, днешната младеж?

За многократно награждавания с Оскар® режисьор Робърт Редфорд това е един провокативен филм, който съсредоточава вниманието ни върху някои от най-големите въпроси, свързани с живота в Америка в днешни дни, по един нов начин - директен, но в същото време и трогателен.

Кастинг

Режисьор: Робърт Редфорд
В ролите: Майкъл Пеня, Мерил Стрийп, Том Круз, Робърт Редфорд, Андрю Гарфилд, Питър Бърг, Дерек Люк, Лари Бейтс, Кристофър Мей, Джош Зукърман, Саманта Каро
Сценарист: Матю Карнахен
Продуценти: Трейси Фалко, Робърт Редфорд, Матю Карнахен
Музика: Марк Айшъм
Оператор: Филип Русло
Copyright © 2024 Dir.bg.