Новото гадже на мама

My Mom

САЩ, Германия | 2008г | 97 минути | Екшън , Комедия , Трилър , Романтичен | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 30.04.2008
Премиера в България: 15.08.2008
Производител: Sony Pictures
Разпространител: Тандем Филм

След двегодишен престой в чужбина, агентът на ФБР Хенри (Колин Ханкс) се връща у дома в Шревпорт, Луизиана, където се присъединява към местното поделение на ФБР. По време на отсъствието му, майка му Марти (Мег Райън) някога дебела и нещастна е станала стройна и жизнена, желана от мъже на всякаква възраст и жадно приветстваща тяхното внимание. Хенри не може да приеме "новата" си майка, обаче годеницата му Емили (Селма Блеър) се наслаждава на свободното държане на бъдещата си свекърва. Тя насърчава скандалното поведение на Марти – в крайна сметка ако го имаш, покажи го! Но което е по-лошо, Емили непрестанно подценява Хенри, който изглежда постоянно е тормозен от жените в своя живот.

Томи (Антонио Бандерас) и двамата му съучастници от Европа – Нико (Том Адамс) и Жан-Ив (Илай Данкър) възнамеряват да откраднат прочутата статуя на Бернини "Майка с дете", която в момента е дадена назаем в художествена галерия в Шревпорт, когато той неочаквано се сблъсква с жизнената и привлекателна Марти. Докато все още планира да открадне статуята на Бернини, Томи се влюбва в безгрижната Марти, което безкрайно усложнява нещата, а освен това той намира сина й за прекалено арогантен.

Когато шефът на Бюрото на ФБР Джон Конрад (Кийт Дейвид) нарежда на Хенри да следи всяка стъпка на усилено издирвания международен крадец на предмети на изкуството, Хенри открива, че ще следи Томи – мъжа, който се среща с майка му! Това означава, че той ще шпионира собствената си майка, ще подслушва любовните им разговори. Да слушаш "разговорите в леглото през почивките между действието" е част от длъжностната характеристика. Но как да се справиш с това, когато става дума за собствената ти майка?

Кастинг

Режисьор: Джордж Гало
В ролите: Кийт Дейвид, Илай Данкър, Томас Адамс, Колин Ханкс, Мег Раян, Антонио Бандерас, Селма Блеър
Сценарист: Джордж Гало
Музика: Крис Бордман
Оператор: Майкъл Негрин
Copyright © 2024 Dir.bg.