Помощник-управителят

Management

САЩ | 2008г | 93 минути | Комедия , Романтичен
- 9/10

За филма

В разпространение от: 15.05.2009
Премиера на DVD: 14.12.2009
Производител: Sidney Kimmel Entertainment, Image Entertainment
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Майк Креншоу (Стив Зан) и Сю Клаусен (Дженифър Анистън) се запознават случайно, докато тя се настанява в крайпътен мотел в Аризона, който е собственост на родителите на Майк. Бутилка вино „с комплименти от управителя” става причина двамата да тръгнат на пътешествие из страната. Започва странно ухажване между две противоположности, които отчаяно търсят едно и също нещо - щастието.

Майк вижда нещо специално в закопчаната отгоре до долу Сю, която го предизвиква да рискува и да тръгне след нея. Но след като стига до Мериленд, той разбира, че в подредения живот на Сю няма място за безцелен мечтател като него. Обсебена от това да промени света, Сю се връща при бившето си гадже Джанго (Харелсън), който й обещава да оглави неговите благотворителни кампании.

След като най-накрая намира нещо, за което си струва да се бори, Майк се противопоставя на практичността на Сю. Двамата поемат на криволичещо и с много бубуни, но докрай освобождаващо пътуване, по време на което те откриват, че мястото на всеки от тях е да бъде до другия.

Кастинг

Режисьор: Стивън Белбър
В ролите: Уди Харелсън, Кимбърли Хауърд, Фред Уорд, Дженифър Анистън, Стив Зан, Марго Мартиндейл
Сценарист: Стивън Белбър
Продуценти: Марти Боуън, Сидни Кимъл
Музика: Майкъл Дана, Роб Саймънсън
Оператор: Ерик Едуардс
Copyright © 2024 Dir.bg.