Светът на Океаните

Oceans 3D: Into the Deep

Великобритания | 2009г | 85 минути | Документален | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 06.08.2009
Премиера в България: 14.05.2010
Производител: 3D Entertainment
Разпространител: Про филмс

Ако приемете поканата на една морска костенурка, тя ще ви отведе на вълшебно и вълнуващо пътешествие в дълбините на океана по начин, по който никога преди не е било възможно. Поне не без солидна водолазна подготовка и оборудване.

„Светът на океаните 3D” е първото в света пълнометражно триизмерно приключение, което ви кани да станете част от приказна подводна одисея, да откриете фееричен свят, населен с впечатляващи същества - понякога забавни, а понякога – опасни.

Сниман в продължение на седем години, използвайки за първи път дигиталната 3D технологията „3D Релеф” в пълнометражен филм, „Светът на океаните 3D” ще ви помогне да преживеете истинско гмуркане, сякаш сте под водите на Големия коралов риф и оттам да предприемете пътешествие, дълго над 8000 км. до плажа, където е родена нашата храбра костенурка.

Заснет под ръководството на Жан-Мишел Кусто и дублиран на български с гласа на Таня Михайлова, „Светът на океаните 3D” ще ви даде възможност да се потопите в под водата и да видите неща, които дори не сте сънували.

Кастинг

Режисьор: Жан-Жак Мантело
Сценаристи: Жан-Жак Мантело, Франсоа Мантело
Разказвач: Марион Котияр
Copyright © 2023 Dir.bg.