Нощта на ужасите

Fright Night

САЩ, Великобритания | 2011г | 107 минути | Комедия , Хорър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 18.08.2011
Премиера в България: 19.08.2011
Премиера на DVD: 09.01.2012
Производител: Dream Works
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Римейк на едноименния филм от 1985 г.

Сюжетът разказва за младия Чарли Брустър (Антон Йелчин), който си има всичко – популярен е сред съучениците си, а приятелката му е най-желаното момиче в цялата гимназия. За съжаление, всичко това му влияе по негативен начин и той започва да страни от най-добрия си приятел Ед (Кристофър Минц-Плас) както и от собствената си майка (Тони Колет).

Но животът на Чарли е на път да се промени напълно, когато в съседната къща се нанася Джери Дандридж (Колин Фарел) – привлекателен и на пръв поглед напълно нормален мъж. Въпреки че Джери изглежда като страхотен човек, с течение на времето Чарли започва да забелязва някои странности в поведението му и разбира че нещо не е наред.

След като става свидетел на няколко зловещи и необясними събития, случващи се единствено през нощта, Чарли разбира че новият съсед е всъщност безмилостен вампир, а кварталът е новото му ловно поле.

Кастинг

Режисьор: Крейг Гилеспи
В ролите: Кристофър Минц-Плас, Тони Колет, Колин Фарел, Антон Йелчин, Дейвид Тенант, Дейв Франко, Сандра Вергара, Крис Сарандън, Кент Къркпатрик, Имъджен Путс
Сценарист: Марти Ноксън
Продуцент: Майкъл Де Лука
Музика: Рамин Джавади
Оператор: Хавиер Агиресаробе
Copyright © 2024 Dir.bg.