Целуни ме

Never Been Kissed

САЩ | 1999г | 103 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 09.04.1999
Премиера на видео: 23.02.2000
Премиера на DVD: 03.08.2006
Производител: Twentieth Century Fox Home Entertainment
Разпространител: Мейстар
Разпространител DVD: Мейстар

Джоузи Гелър (Дрю Баримор) е 25-годишна и работи в чикагски вестник.

Благодарение на журналистическите си умения и на свежия си вид на ученичка, тя получава интересна задача – да се запише в гимназия, преструвайки се на тийнейджърка, за да напише статия за истинския живот на американската младеж.

За нещастие, Джоузи, която е била пълен неудачник в училище, няма представа как да се държи, за да бъде приета в компанията на “готините”. Тя се сприятелява с начетената си съученичка Алдис (Лили Собиески) и се увлича по преподавателя по английски Сам Кулсън (Майкъл Вартан), но знае, че за да изпълни задачата си, трябва да е сред харесваните момичета. Това е невъзможно без малко помощ и затова брат й Роб (Дейвид Аркет) - невероятно готин тип за разлика от сестра си, решава да се запише в същата гимназия и да играе ролята на гаджето й, за да й даде начален тласък.

На Джоузи й потръгва, но редакторът й поставя нова задача – статия за непозволените връзки между ученици и учители, а това е лошо начало за зараждащите се чувства между Джоузи и г-н Кулсън. „Целуни ме” е романтична комедия, която ще разсмее както тийнейджърите, така и техните родители.

Кастинг

Режисьор: Раджа Госнел
В ролите: Дрю Баримор, Моли Шанън, Гари Маршал, Джесика Алба, Лили Собиески, Джон Райли, Дейвид Аркет, Майкъл Вартан
Сценаристи: Аби Кон, Марк Силвърстайн
Продуценти: Нанси Джувонен, Санди Айзък
Музика: Дейвид Нюман
Оператор: Алекс Непомняшчи
Copyright © 2024 Dir.bg.