Ваше височество

Your Highness

- 0/10

За филма

В разпространение от: 08.04.2011
Премиера на DVD: 29.08.2011
Производител: Universal Pictures
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Дани Макбрайд и Джеймс Франко си партнират в това епично комедийно приключение в една фантастична земя – „Ваше Височество”. Като двама принцове, пратени на опасна мисия да спасят страната си, те трябва да избавят отредената на престолонаследника годеница преди кралството им да бъде унищожено.

Тадеус (Макбрайд) цял живот е гледал как съвършеният му по-голям брат Фабий (Джеймс Франко) извършва доблестни подвизи и печели сърцата на народа. И тъй като му е омръзнало да го пренебрегват всеки път, когато се стигне до приключения, обожанието и трона, се е задоволил с пушене на билки, пиячка и лесни мадами. Но когато бъдещата невеста на Фабий, Беладона (Зоуи Дешанел) е отвлечена от злия магьосник Лийзар (Джъстин Дероу), кралят поставя ултиматум на своя син безделник: или се стягаш и помагаш да я спасят, или ще те отрежа от завещанието.

Неохотно поел на първата си мисия, Тадеус се присъединява към брат си Фабий, за да обходят опасните покрайнини и да спасят принцесата. С помощта на Изабел (Натали Портман) – загадъчна жена воин, която преследва своя собствена опасна цел – братята трябва да надвият ужасяващи чудовища и подли рицари, преди да стигнат до Беладона. Ако Тадеус успее да намери героя в себе си, той може да помогне на брат си да предотврати унищожението на кралството. Ако продължи да мързелува, не само ще умре като страхливец, но и ще се окаже на първия ред при настъпването на едни съвсем нови Тъмни векове.

Свързани новини

Съботен buzz

Кастинг

Режисьор: Дейвид Грийн
В ролите: Деймиън Луис, Джъстин Дероу, Тоби Джоунс, Зоуи Дешанел, Джеймс Франко, Натали Портман, Дани Макбрайд, Размъс Хардайкър, Чарлз Данс
Сценаристи: Дани Макбрайд, Бен Бест
Продуцент: Скот Стубър
Музика: Стив Джаблонски
Оператор: Тим Ор
Copyright © 2024 Dir.bg.