Кинти в небето

Tower Heist

- 0/10

За филма

В разпространение от: 02.11.2011
Премиера в България: 04.11.2011
Премиера на DVD: 26.03.2012
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Комедия за служители, решени да си отмъстят на измамник от Уолстрийт, който ги е изиграл. След като персоналът в луксозна сграда в Сентрал Парк открива, че милиардерът от последния етаж е откраднал пенсиите им, те замислят идеалното отмъщение: обир, чрез който ще си върнат загубеното.

Роденият в Куинс Джош Ковакс (Бен Стилър) е управител на една от най-луксозните и добре охраняеми сгради в Ню Йорк повече от десетилетие. Нищо не убягва от зоркия му поглед. В най-тузарския апартамент на последния етаж в сградата, титанът от Уолстрийт Артър Шоу (Алън Алда) е под домашен арест, след като е заловен да краде два милиарда от инвеститорите си. Кои са най-силно засегнати от измамата му? Служителите в сградата, чиито пенсии му е било възложено да управлява.

Само дни преди Артър да се измъкне безнаказано със съвършеното престъпление, екипът на Джош се обръща към измамника на дребно Слайд (Еди Мърфи) с молба да планира почти невъзможното... кражбата на онова, което са уверени, че е скрито в охраняемия апартамент на Артър. Макар и аматьори, новоизлюпените крадци познават сградата по-добре от всеки друг. Оказва се, че с години са оглеждали мястото като опитни обирджии – просто не са го знаели.

Кастинг

Режисьор: Брет Ратнър
В ролите: Кейси Афлек, Матю Бродерик, Тея Леони, Дейв Чапъл, Габури Садиб, Алън Алда, Джъд Хърш, Стивън Хендерсън, Еди Мърфи, Бен Стилър, Майкъл Пеня, Желко Иванек
Сценаристи: Тед Грифин, Джеф Нейтънсън
Продуценти: Брайън Грейзър, Еди Мърфи, Ким Рот
Музика: Кристоф Бек
Оператор: Данте Спиноти
Copyright © 2024 Dir.bg.