50/50

50/50

САЩ | 2011г | 100 минути | Драма , Комедия | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 30.09.2011
Премиера в България: 06.01.2012
Производител: Relativity Media
Разпространител: Форум Филм България

Млад мъж превръща опасна болест в уникална възможност да изживее живота си "50 на 50".
Забавна, трогателна и оригинална история за приятелството, любовта и оцеляването, където главните роли се изпълняват от Джоузеф Гордън-Левит и Сет Роугън.

Адам Лърнър (Джоузеф Гордън-Левит) има прекрасен живот – талантлива и сексапилна приятелка художничка и страхотна работа в Националното обществено радио. На 27 години изглежда, че има всичко. Когато Адам открива, че страда от рядка и евентуално смъртоносна форма на рак, животът му се превръща в хаос. Писателят Уил Райзър също е водил своя лична битка с рака и се вдъхновява да напише оригинален сценарий, отразяващ сблъсъка на комизма и страданието, който отвежда съвършено неподготвения герой на необичайно и често смехотворно пътуване.

Когато светът му започва да се променя по всякакъв начин, Адам е изправен пред добронамерените, но натрапчиви опити на приятелите и близките си да облекчат нещата за него. Най-добрият му приятел Кайл (Сет Роугън) използва състоянието на Адам, за да предизвика съчувствие у момичетата и да му осигури секс. Властната му майка (Анджелика Хюстън) вече не вижда него, а само собствените си страхове.

Вечно заетата му иначе приятелка Рейчъл (Брайс Далас Хауърд) се опитва да се откъсне от все по-натоварения си социален живот, а Катрин (Ана Кендрик) - неопитният терапевт, който му е назначен - се бори да удовлетвори потребностите на едва третия си клиент в този неочаквано забавен филм, който ни припомня, че понякога смехът е най-доброто лекарство.

Монтажист на лентата е Зени Бейкър (”Следи и докладвай”). Художник на продукцията е Ани Спиц (”Сайръс”). Художник по костмите е Карла Хетланд (”Ефектът на пеперудата”).

Кастинг

Режисьор: Джонатан Ливайн
В ролите: Сет Роугън, Джоузеф Гордън-Левит, Ана Кендрик, Брайс Хауърд, Анджелика Хюстън, Джулия Бенсън, Джесика Паркър Кенеди
Сценарист: Уил Райзер
Copyright © 2024 Dir.bg.