Давам им година

I Give It a Year

Великобритания, Франция | 2013г | 97 минути | Комедия , Романтичен | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 08.02.2013
Премиера в България: 08.03.2013
Производител: StudioCanal, ACE, Starcrossed Films, Paradis Films TF1 Films, Canal+, Working Title Films, Magnolia Pictures
Разпространител: Александра Филмс

Нат (Роуз Бърн) и Джош (Рейф Спол) са неразделни от деня, в който се срещат за първи път по време на купон. Нат е уверена и амбициозна, а Джош е нейната пълна противоположност – той е начинаещ новелист, който обича да обмисля добре всяко свое действие и се старае да не се набива на очи. Въпреки различията помежду си двамата са щастливи от своята връзка и не след дълго вдигат мечтаната сватба.

Всичко протича според очакванията им, но за тяхно съжаление никой от техните приятели, роднини (и дори свещеникът, който ги венчава) не вярва, че бракът им ще оцелее.

Ситуацията се усложнява още повече след появите на бившата приятелка на Джош - Клои (Ана Фарис) и привлекателния клиент на Нат - Гай (Саймън Бейкър). Скоро Клои и Гай се превръщат в основна заплаха пред общото бъдеще на двамата младоженци.
Първата годишнина от сватбата на Нат и Джош наближава и всички около тях си задават въпроса, ще успеят ли двамата да запазят брака си.

Кастинг

Режисьор: Дан Мейзър
В ролите: Стивън Мърчант, Ана Фарис, Роуз Бърн, Саймън Бейкър, Джейсън Флеминг, Мини Драйвър, Оливиа Колман, Пол Блекуел, Рейф Спол
Сценарист: Дан Мейзър
Продуценти: Тим Бевън, Ерик Фелнър
Музика: Илън Ешкери
Оператор: Бен Дейвис
Copyright © 2024 Dir.bg.