Кръв за кръв

Dead Man Down

САЩ | 2013г | 110 минути | Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 08.03.2013
Премиера в България: 08.03.2013
Производител: FilmDistrict, IM Global, WWE Studios, Original Film
Разпространител: Тандем филм

В центъра на историята е една любов, развиваща се в подземния свят на Ню Йорк.
Виктор (Колин Фарел) е дясната ръка на престъпния бос Алфонс (Терънс Хауърд), който е изправен пред неизвестен човек, систематично избиващ членове на неговата банда и дразнещ го със заплашителни бележки.

Дарси (Доминик Купър) е приятел на Виктор, който също работи за Алфонс. Той е обсебен от идеята да открие кой стои зад убийствата, за да спечели благоразположението на шефа си и да се издигне в организацията. Насред всичко това, Виктор среща Беатрис (Нуми Рапас) - загадъчна французойка, живееща с майка си Валентин (Изабел Юпер) в сградата срещу блока на Виктор. Постепенно той става все по-привлечен от нея, докато открива, че Беатрис не е жената, която изглежда, а всъщност е жертва на престъпление и търси разплата, за което се нуждае от помощта на Виктор.

Но тя скоро открива, че Виктор също не е мъжът, който изглежда, а е човек, търсещ отмъщение за смъртта на съпругата и малката им дъщеря отпреди няколко години... Когато тези две наранени души, обсебени от идеята за възмездие, се събират, тяхната наситена връзка води до изпълнението на брутален план за наказание.

Кастинг

Режисьор: Нилс Арден Оплев
В ролите: Колин Фарел, Нуми Рапас, Терънс Хауърд, Доминик Купър, Изабел Юпер, Луис Да Силва мл., Франки Джи, Ф. Мърей Ейбрахам, Арманд Асанте
Сценарист: Дж. Х. Уайман
Продуценти: Нийл Мориц, Дж. Х. Уайман
Музика: Джейкъб Грот
Оператор: Пол Камерън
Copyright © 2024 Dir.bg.