G.I. Joe: Ответен удар

G.I. Joe: Retaliation

САЩ, Канада | 2013г | 110 минути | 3D , IMAX , Екшън , Приключенски , Фантастика | Официален сайт
- 6/10

За филма

В разпространение от: 29.03.2013
Премиера в България: 29.03.2013
Производител: Paramount Pictures
Разпространител: Форум Филм България

„G.I.Joe: Оветен удар“ 3D е вторият филм за американските екшън герои от специален правителствен отряд, в който ще се изявят истински майстори в жанра като Дуейн „Скалата“ Джонсън („Бързи и яростни: Удар в Рио“) и Брус Уилис („Looper: Убиец във времето“).

В екипа на продукцията се завръщат и две от емблематичните лица за първия филм „G.I.Joe: Изгревът на кобра“, излязал през 2009 г. В ролята на капитан Дюк Хаузър ще видим отново Чанинг Тейтъм („Внедрени в час“; „Професия: Стриптизьор“), а в ролята на смъртоносния Storm Shadow се завръща южнокореецът Бьонг-Хън Лий. В актьорския състав са още Уолтън Гогинс („Джанго без окови“), музикантът РЗА („Следващите три дни“) и Ейдриен Палики в ролята на Лейди Джей („Легион“).

Начело на екипа, заснел „G.I.Joe: Оветен удар“, е Джон М. Чу, а продуценти са двама от доказаните познавачи на екшън жанра - Лоренцо ди Бонавентура и Брайън Голднър („Трансформърс“; „G.I.Joe: Изгревът на кобра“). През 2012 г., когато е заснет филма, създателите му единодушно решават „G.I.Joe: Ответен удар“ да се появи в киносалоните в 3D формат, за да демонстрира по най-зрелищния начин впечатляващите бойни сцени във филма.

Всички зрители могат да се убедят, че това решение е било правилно още този петък, като гледат приключенското фентъзи „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“, също на „Парамаунт“ студио. Непосредствено преди всяка 3D прожекция на филма у нас ще бъде показан ексклузивен 4-минутен откъс от „G.I.Joe: Оветен удар“.

Вдъхновен от едноименните героите на Hasbro, „G.I.Joe: Ответен удар“ отново въвлича героите от отряда в битка срещу смъртния им враг Кобра. Освен срещу тази опасност хората от екипа на Roadblock (Дуейн Джонсън) са принудени да се изправят и срещу заплаха от правителството, което застрашава самото им съществуване.

Кастинг

Режисьор: Джонатан Чу
В ролите: Джонатан Прайс, Рей Парк, РЗА, Ейдриан Палики, Дуейн Джонсън, Чанинг Тейтъм, Брус Уилис, Рей Стивънсън, Лий Байънг Хън, Джоузеф Мазело, Арнолд Вослу
Сценаристи: Рет Рийс, Пол Уърник
Продуцент: Лоренцо ди Бонавентура
Музика: Хенри Джакман
Оператор: Стивън Уиндън
Copyright © 2024 Dir.bg.